• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899225272
    • Условия за ползване

      

     СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКАТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

     Какво представляват личните данни ?

     За лични данни се приема всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер, имена, адрес, месторождение, паспортни данни на лицето, семейно положение и родствени връзки, online-идентификатор, или чрез един или повече специфични признаци за неговата физическа, физиологическа генетична, психическа, икономическа, културна или социална идентичност.

      Какви лични данни събираме от Вас ?

     Единствените данни, които събираме от Вас са:

     Три имена; Адрес; Телефонен номер; Eлектронна поща;

     Защо събираме/обработваме Вашите лични данни ?

     Нашата цел за която събираме/обработваме Вашите лични данни е : установяване на контакт с Вас за потвърждение и изпращане на вашата поръчка направена през нашият онлайн магазин;

     Времето, за което следва да се съхраняват личните данни

     Вашите лични данни ще бъдат съхранявани единствено за времето, през което Вие сте регистриран потребител на онлайн магазин automotodar.com. В случай, че оттеглите съгласието си, ще преустановим да съхраняваме и обработваме личните Ви данни.

      

     Общи условия за ползване на услугите, предоставяни от "Авто Мото Дар" ЕООД
      
      
     ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

     Личните данни, които " Авто Мото Дар"ЕООД получава при поръчка , ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Авто Мото Дар ЕООД гарантира, че Вашите данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. 

     ПОРЪЧКА

     Поръчките се приемат  включително в почивните дни и в дните на официалните празници,но се доставят според работния график на куриерската фирма  За всеки етап от обработването на поръчката -потвърждаване на наличност, изпращане и др. ще бъдете уведомявани от  по е-майл или телефон.Срока за доставка на поръчката е до 48часа  

     Всяка пратка на Авто Мото Дар е застрахована и се изпраща задължително с опция "Преглед и тест" преди заплащане. Куриерска служба Еконт Експрес е задължена да осигури условия и време за преглед и тест на всяка стока (доколкото това е възможно). При констатация на фабричен дефект дефектната стока се връща за сметка на Авто Мото Дар. При констатация на транспортна щета по вина на куриера на място се изготвя протокол за рекламация и клиентът не заплаща стойността и транспортния разход. Рекламация на стоки, получени от клиента без ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ преглед и тест НЯМА да бъдат уважени.  Процедурата "Преглед и тест" преди заплащане е единствената защита от измама за изпращач и получател при сделка от разстояние, при която куриерът се явява доверен свидетел на обстоятелствата при получаване.

      

      

     ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

     Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС . Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.

      

     ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
      

     Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

      Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

      Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.

      Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

      Липса на телефон за контакт с потребителя.

     При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка.

     Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

      

     НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
      

      Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

     Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от " Авто Мото Дар" ЕООД  банкова сметка като  при получаване на стоката не дължите плащане на куриера за поръчката а сомо за транспотра(куриерската услуга). 

      

     ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКАТА
      

     Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 15 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл.л.55, ал.2, т.5 от ЗЗППТ

     • При връщане на продукт транспортните разходи са за сметка на клиента.
     Промяна на цени на артикули

      

     ОНЛАЙН МАГАЗИНА има право да променя цените на артикулите по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите.

     Възможно е несъответсвие с цените в магазина. Посочените цени са за покупки онлайн.

     Всички продукти в онлайн магазина подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.

     Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена до старата, която е зачертана.

   • Newsletter